Kattilat

WMF-padat – saksalaista laatua, jokaista yksityiskohtaa myöten

Ruostumatonta terästä, joka kestää – sellaisia ovat WMF:n kattilat, jotka ovat ykkösiä Saksan kotita...

Munankeitin: Pieni laite, suuri säästö ajassa ja hermoissa

Munankeitin valmistaa munat juuri haluttuun koostumukseen – pehmeäksi, puolikovaksi tai kovaksi – il...

Riisinkeittimet selkeästi: Mitä kannattaa ottaa huomioon ja mikä on hyödyllistä

Riisinkeitin valmistaa riisin automaattisesti ja ilman valvontaa. Lopputulos on aina tasalaatuinen –...

Miten valita friteerauslaite? Yleiskatsaus tyyppeihin, ominaisuuksiin ja vinkkeihin oikean valinnan tekemiseen

Friteerauksella voi olla kaksi muotoa. Perinteiset friteerauskeittimet valmistavat ruoan öljyssä upo...

Monitoimikattila: kenelle se sopii ja milloin se on turha

Sillä voi valmistaa illallisen yhdellä painalluksella, se säästää aikaa ja astioita ja tarjoaa monia...

Sous-vide: Avain täydellisesti valmistettuun lihaan ja vihanneksiin

Maksimaalinen maun ja ravintoaineiden säilyminen – siksi ammattilaiskokit ovat ihastuneet sous vide ...

Sähkökattila – selvitä, mitä se osaa ja kenelle se kannattaa

Eikö sinulla ole aikaa viettää tuntikausia lieden ääressä? Silloin sähköpadat on luotu juuri sinulle...

Maitokattila: milloin se kannattaa ja milloin sen voi jättää huoletta pois?

Jos lämmität usein maitoa, valmistat hienoja kastikkeita, kotitekoisia vanukkaita, kuorrutteita tai ...

Pastakattila: turhake vai mullistava tuote?

Laitatko pastaa ainakin kerran viikossa? Silloin erikoiskattila on todennäköisesti todella hintansa ...

Painekattila: Lisää tilaa vievä keittiöväline vai välttämättömyys nopeaan ruoanlaittoon?

Ajan ja energian säästö – ne ovat kaksi pääsyytä hankkia painekattila. Itse asiassa niitä on paljon ...