Veitset, Page 2

Fileerausveitsi - täsmätyökalu täydelliseen veistämiseen

Fileointiveitsi on välttämätön työkalu kaikille, jotka ovat ylpeitä tarkasta ja tehokkaasta lihantyö...

Kuinka pitkä kokin veitsen pitäisi olla?

Tiesitkö, että kokkiveitsen oikealla pituudella on suuri vaikutus paitsi keittiötyön tehokkuuteen my...

Kuorimaveitsi: vihannesten valmistuksen välttämätön apuri.

Se ei ole yhtä ikoninen kuin kokkiveitsi tai yhtä tyylikäs kuin pihviveitsi, mutta se ei missään nim...

Pihviveitset: milloin niitä tarvitaan ja mitä valita?

Jos olet joskus kamppaillut mehukkaan pihvin kanssa tavallisella veitsellä, olet ehkä miettinyt, oli...

WÜSTHOF-veitset: huipputyökalut Solingenista

Erittäin teräviä, korkealaatuisia ja poikkeuksellisen kestäviä - näitä WÜSTHOF-veitsiä on valmistanu...

Veitsen teroitusohjeet

Aloitetaan selventämällä teroituksen ja hionnan välinen ero. Teroitamme veitsiä, kun ne ovat todella...

Teräksiset veitset: terävyys on vertaansa vailla.

Jos harkitset laadukkaan veitsen ostamista, olet päättämässä, haluatko ostaa veitsen, jonka valmista...

Victorinox-veitset - sveitsiläisen tarkkuuden ruumiillistuma

Tinkimätön laatu, tarkka työstö ja ajaton muotoilu - nämä ominaisuudet yhdistyvät perinteisessä svei...

WMF-veitset: saksalaista tarkkuutta joka yksityiskohdassa

Tiesitkö, että saksalainen yritys WMF oli ensimmäinen yritys, joka otti käyttöön :n.painekattila? S...

Dellinger-veitset: tšekkiläistä käsityötaitoa japanilaisen perinteen innoittamana

Nykyaikainen muotoilu, huippulaatu ja täydellinen toimivuus, jotka ovat saaneet inspiraationsa japan...