Veitset, Page 2

Kuinka pitkä kokin veitsen pitäisi olla?

Tiesitkö, että kokkiveitsen oikealla pituudella on suuri vaikutus paitsi keittiötyön tehokkuuteen my...

Kuorimaveitsi: vihannesten valmistuksen välttämätön apuri.

Se ei ole yhtä ikoninen kuin kokkiveitsi tai yhtä tyylikäs kuin pihviveitsi, mutta se ei missään nim...

Pihviveitset: milloin niitä tarvitaan ja mitä valita?

Jos olet joskus kamppaillut mehukkaan pihvin kanssa tavallisella veitsellä, olet ehkä miettinyt, oli...

WÜSTHOF-veitset: huipputyökalut Solingenista

Erittäin teräviä, korkealaatuisia ja poikkeuksellisen kestäviä - näitä WÜSTHOF-veitsiä on valmistanu...

Veitsen teroitusohjeet

Aloitetaan selventämällä teroituksen ja hionnan välinen ero. Teroitamme veitsiä, kun ne ovat todella...

Teräksiset veitset: terävyys on vertaansa vailla.

Jos harkitset laadukkaan veitsen ostamista, olet päättämässä, haluatko ostaa veitsen, jonka valmista...

Victorinox-veitset - sveitsiläisen tarkkuuden ruumiillistuma

Tinkimätön laatu, tarkka työstö ja ajaton muotoilu - nämä ominaisuudet yhdistyvät perinteisessä svei...

WMF-veitset: saksalaista tarkkuutta joka yksityiskohdassa

Tiesitkö, että saksalainen yritys WMF oli ensimmäinen yritys, joka otti käyttöön :n.painekattila? S...

Dellinger-veitset: tšekkiläistä käsityötaitoa japanilaisen perinteen innoittamana

Nykyaikainen muotoilu, huippulaatu ja täydellinen toimivuus, jotka ovat saaneet inspiraationsa japan...

Luuttomaksi leikattavat veitset: miksi niitä tarvitaan ja miten valita parhaat veitset

Täydellinen leikkaus ei ole vain taidon vaan myös oikean työkalun kysymys, ja luuttomaksi leikkaava ...