Joseph Joseph -digitaalinen ruokavaaka TRISCALE, valkoinen

Code: JS40071
KULINA WEEKEND
€50
Varastossa (17 pcs)

Suunnittelijoiden haaste Joseph Joseph: kompakti ja luotettava digitaalinen vaaka

Detailed information

Product detailed description

Suunnittelijoiden haaste Joseph Joseph: kompakti ja luotettava digitaalinen vaaka

Ratkaisu: TriScale-taittuva vaaka

Vaaka ei saisi puuttua yhdestäkään keittiöstä, mutta kaikkialla ei ole tarpeeksi tilaa säilyttää usein tilaa vievää klassista vaakaa. Morphin suunnittelijat ovat kätkeneet vaa'an muotoon, joka voidaan helposti säilyttää laatikossa. Herkillä antureilla varustettu, helposti 3 varteen levitettävä vaa'an avulla voit punnita kaiken tarvitsemasi. Käytä mitä tahansa kulhoa tai lautasta keittiöstäsi.

  • Digitaalinen vaaka kompaktissa kokoontaitetussa muodossa
  • 3 herkkää anturia
  • Tie-in-toiminto - joten voit lisätä ainesosia yksi kerrallaan
  • Maksimikapasiteetti 5000 g / 5000 ml
  • Asteikot ja yksiköt g / fl.oz / oz / ml
  • Valikoima 1 g - 5000 g, 1 ml - 5000 ml
  • Virtalähde 1 x CR2032-paristo (mukana)
  • Automaattinen sammutus 5 minuutin kuluttua
  • Lahjapakkaus

Yleisten keittiöapuvälineiden päivittäminen on ollut Joseph Joseph ja niiden suunnittelijoiden tavoitteena vuodesta 2003 lähtien. Veljekset Richard ja Anthony Joseph päättivät hyödyntää tuotesuunnittelun opinnoissa hankkimaansa kokemusta omassa yrityksessään. Heidän innostuksensa innovointiin tuo joka kausi uusia tuotteita ja uusia houkuttelevia värisarjoja. Jokainen yksittäinen tuote on tulosta kehitysprosessista, jossa on pyritty nostamaan toiminnallisuus, turvallisuus ja visuaalinen miellyttävyys huippuunsa. Tuloksena syntyneet tuotteet herättävät innostusta ja tuovat iloa paitsi leikkisällä muotoilullaan myös yllättävällä käytännöllisyydellään, jota rakastat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Joseph Joseph voittaa kautta linjan asiakkaita yli 100 maassa, ja lisäksi se saa vuosittain useita palkintoja ja ehdokkuuksia muotoilusta ja innovaatiosta. Keittiötuotteiden suuren myynnin ja suosion ansiosta suunnittelijat ovat voineet siirtää huomionsa työtason ulkopuolelle ja erityisesti sen alapuolelle - jäte- ja siivoussegmenttiin. Tämän tuloksena asiakkaat voivat nyt nauttia paitsi design-keittiötarvikkeista myös kattavasta, vaihtelevasta ja älykkäästä jäte- ja kierrätysratkaisusta, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen elämäntapaan. Joseph Joseph ei ole enää vain tae ensiluokkaisesta muotoilusta ja laadusta, vaan myös mahdollisuus muuttaa elämäntyyliäsi.

Additional parameters

Category: Keittiövaa'at
Weight: 0.31 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotetyyppi: Punnitus ja mittaus
Väri: Valkoinen
Margin: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Výrobce prémiového kulinářského náčiní, doplňků pro stolování i do koupelny
✓ Výjimečně praktické a funkční produkty
Hravý barevný design
Komplexní a inteligentní řešení v oblasti úklidu

109143

Od roku 2003 přináší společnost Joseph Joseph na trh praktické, funkční, a hravé pomocníky do kuchyně a domácnosti, které dělají radost i zpříjemňují každodenní život. Cílem značky je neustálé zdokonalování a prémiová kvalita. V pestré nabídce naleznete špičkové kulinářské náčiní, vybavení pro stolování, doplňky do koupelny a mnoho dalších báječných nezbytností.

Pod značkou jsou podepsáni bratři Richard a Anthony Josephovi, kteří se rozhodli přenést své zkušenosti z oblasti produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu výrobky, z nichž každý je výsledkem precizního vývoje. Joseph Joseph produkty tak vždy zaujmou nejen svým hravým barevným designem, ale i vynikající praktičností, kterou si zamilujete od prvního použití. Jednou ze specialit značky jsou také chytré prémiové produkty pro segment úklidu. Díky tomu si můžete dopřát například komplexní inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která je dnes základem moderního stylu života.