Spiegelau-cocktaillasi PERFECT SERVE COLLECTION, 4 kpl sarja, 165 ml

Code: SP4500175
Brand: Spiegelau
€42 –12 %
Spiegelau-cocktaillasi PERFECT SERVE COLLECTION, 4 kpl sarja, 165 ml
€42 –12 % €36,70
Varastossa (26 pcs)

Perfect Serve Collection

Detailed information

Product detailed description

Perfect Serve Collection

Spiegelau on luonut ainutlaatuisen lasivalikoiman niille, jotka haluavat ylläpitää poikkeuksellista tasoa henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässään nykypäivän tyylikkään juomakulttuurin taustaa vasten. Perfect Serve -malliston yksittäiset lasit on kehitetty yhteistyössä kansainvälisesti tunnetun ja palkitun baarimestarin Stephan Hinzin kanssa, jotta ne sopisivat optimaalisesti kaikkiin klassisiin, trendikkäisiin ja funky-juomiin ja vastaisivat nykyaikaisten baarien vaatimuksia.

Jokaiseen lasiin leikattujen koriste-elementtien ansiosta saadaan aikaan ainutlaatuisia heijastuksia, ja juomat erottuvat kaikessa kauneudessaan, mausteena hienovarainen hohto. Kaikkea tätä säestää sopusointuinen soitto maljan aikana. Yksittäiset lasipalat ovat kestäviä, sopivat jääkaappiin esijäähdytykseen ja kestävät hyvin naarmuja ja rikkoutumista. Niissä yhdistyvät korkeimmalla mahdollisella tasolla hieno estetiikka ja lähes 500 vuoden lasinvalmistuksen käsityötaito Spiegelau.

  • Cocktaillasi Perfect Serve Collection 165 ml
  • Ainutlaatuiset leikatut elementit, joissa on kauniita heijastuksia
  • Yksi kuuluisimmista cocktaillasimuodoista
  • Kartiomainen, leveä ja avoin malja tyylikkäässä korkeassa varressa
  • Lasin erityinen muoto pitää juoman kylmänä pitkään
  • Sopii erityisesti martineihin, mutta myös muihin tyylikkäisiin cocktaileihin
  • Säihkyvä, kirkas kristallilasi
  • Lisääntynyt murtumiskestävyys
  • 100% astianpesukoneen kestävä
  • Ympäristöystävällinen

Stephan Hinz on kansainvälisesti palkittu baarimestari ja "Bar Little Linkin" omistaja, joka on tuonut monia innovaatioita ja vallankumouksellisia ideoita juomien ja cocktailien maailmaan. Kirjassaan "Cocktailien taito" hän neuvoo gastronomeja kaikessa peruskäsitteistä nykyaikaisiin suuntauksiin. Kuten Stephan itse sanoo: "Olipa gastronomia kuinka monipuolista ja monikäyttöistä tahansa, todella hyvän lasin vaatimukset pysyvät samoina". Siksi olemme yhdistäneet toiminnallisuuden ja ajattoman tyylikkyyden. Nämä ominaisuudet täyttävät kaikkien baarien vaatimukset konseptista tai nykyisistä trendeistä riippumatta."

Saksalainen tuotemerkki Spiegelau, jolla on lähes 500 vuoden perinteet kristallien jalostuksessa, tarjoaa laajan valikoiman viinilaseja, maistelulaseja, erikoislaseja erityyppisille väkeville alkoholijuomille tai laseja virvoitusjuomille jokapäiväiseen käyttöön. Se on kuitenkin erityisen tunnettu ainutlaatuisista olutlaseistaan. Valikoimaan kuuluu myös valikoima dekanttereita, kannuja ja dekanttereita.

Spiegelau -lasien ensiluokkainen laatu taataan valmistusprosessien ja teknisen osaamisen yhdistelmällä. Lasit ovat myös erittäin kestäviä: riippumaton laboratorio takaa, että jopa 1 500 astianpesukoneen käyttökerran jälkeen niissä ei ole naarmuja tai vaurioita eikä niiden kiilto katoa.

Lasien pitkän käyttöiän ja rikkoutumiskestävyyden takana on pitkälti piilossa ns. Platinum Glass -prosessi. Tuotantoprosessin aikana sula lasi johdetaan pinnoitettujen putkien läpi epäpuhtauksien ja epätasaisuuksien poistamiseksi. Tämän suhteellisen kalliin tekniikan tuloksena syntyy lasi, jossa yhdistyvät tyylikkyys, toimivuus ja kestävyys.

Kaikki Spiegelau -lasit on valmistettu lyijyttömästä kristallista, jonka erityinen koostumus takaa pitkän kestävyyden, kestävyyden astianpesukoneessa ja rikkoutumisen sekä suuremman kirkkauden verrattuna halvemmista lasivaihtoehdoista valmistettuihin laseihin.

Additional parameters

Category: Cocktaillasit
Weight: 0.57 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Spiegelau Perfect Serve Collection
Materiaali: Lasi
Tuotetyyppi: Lasisetti
Kpl setissä: 4 kpl
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Tradiční práce bavorských sklářů ve spojení s moderními technologiemi
✓ Bezolovnatý křišťál se speciálním složením
✓ Platinum Glass proces - dlouhá životnost bez poškrábání a ztráty lesku 
Specificky tvarované sklenice na víno, pivo, barové sklo a další

109152

Spiegelau – The Class of Glass. Tradice značky Spiegelau, která proslula svými produkty z křišťálového skla pro každodenní i slavnostní využití, trvá téměř 500 let. Od výroby zrcadel na královský dvůr po současnou produkci stylových, a zároveň odolných sklenic. Zkrátka pět století řemeslné práce bavorských sklářů ve spojení s nejnovějšími technologiemi.

První zmínky o sklárně v německém Spiegelau se datují do roku 1521. Počátkem 20. století byla sklárna modernizována a v roce 1926 dostává od svého majitele Fritze Pretzfeldera současný název: Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. Křišťálové produkty z její dílny jsou do dnešních dnů specifické nejen kvalitním zpracováním, ale také vysokou odolností. Nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1 500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají sklenice bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk. Za dlouhou životností a odolností se skrývá tzv. Platinum Glass proces – všechny produkty jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením. Portfolio značky zahrnuje pestrou paletu specificky tvarovaných sklenic na víno a celou řadu dalších alkoholických a nealkoholických nápojů, včetně barového skla a sklenic degustačních. Kromě toho se Spiegelau proslavila svými sklenicemi na pivo, tvarovanými pro potřeby jednotlivých pivních stylů.