Zwilling Fresh & Save

Kuva
ZWILLING FRESH & SAVE
tuoretta
jopa 5 kertaa pidempään
vähemmän hävikkiä, enemmän makua
Kauppa
Tiesitkö tätä?
ikona
1/3
kaikesta maailmassa tuotetusta ruoasta heitetään pois.
ikona
37,4 kg
on yhden keskiverto kerrostaloasukkaan ruokahävikki vuodessa**
Kuinka pienentää hävikkiä?
Kalliiden hedelmien ja vihannesten ei tarvitse enää päätyä roskiin. Kunhan niitä vain säilyttää kunnolla. Älä siis heitä ruoka-aineita pois, vaan säilytä niitä vakuumissa.
Vakuumijärjestelmä
Zwilling FRESH & SAVE
Kuva
Kuva
Pitkäkestoisempi tuoreus
Pitää ruoan tuoreena jopa 5 kertaa pidempään. Esimerkiksi puolitettu avokado tummuu jo 20 minuutissa, mutta vakuumissa se säilyy tuoreena kahden päivän ajan.
Kuva
Enemmän makua
Vakuumissa säilytettynä ruoka ei pysy ainoastaan tuoreena ja raikkaana. Vakuumi auttaa myös säilyttämään ruoan maun, aromit, ravintoaineet ja vitamiinit paremmin.
Kuva
Älytoiminnot
Skannaa QR-koodi, niin mobiilisovellus seuraa viimeistä käyttöpäivää puolestasi.
Kuva
Sous vide -kypsennys
Vakuumipakattu liha tai vihannekset kypsennetään vesihauteessa tasaisen alhaisessa lämpötilassa. Tällöin ruoasta tulee mureaa ja sen ravintoaineet säilyvät paremmin.
Tutustu
Kuinka käyttää Zwilling FRESH & SAVE -järjestelmää
Ruokahävikin pienentäminen on niin helppoa.

Lähde: *Yhdistyneiden kansakuntien elintarvike- ja maatalousjärjestö (FAO), **Mendelin yliopisto, Brno, Tšekin tasavalta

4 items total