Yleiskäyttöiset paistinpannut

43 items total
de Buyer -paistinpannu MINERAL B 28 cm, teräs
€95,99
DB561028
de Buyer -paistinpannu MINERAL B PRO 28 cm, teräs
€111
DB568028
de Buyer -teräspannu CARBONE PLUS 28 cm
€67,99
DB511028
de Buyer -paistinpannu MINERAL B FOR 24 cm
€96,99
DB568024
de Buyer -paistinpannu MINERAL B 12 cm
€29,49
DB561212
de Buyer -paistinpannu MINERAL B 26 cm, puinen kahva
€96,99
DB571026
de Buyer -paistinpannu MINERAL B 32 cm, teräs
€106
DB561032
de Buyer -paistinpannu MINERAL B 20 cm, teräs
€57,99
DB561020
de Buyer -tarttumaton pannu CHOC EXTREME 28 cm
€210
DB830028
de Buyer -paistinpannu MINERAL B 24 cm
€68,99
DB561024
de Buyer -paistinpannu MINERAL B 26 cm, teräs
€77,99
DB561026
de Buyer -munakaspannu MINERAL B 24 cm
€68,99
DB561124
de Buyer -paistinpannu MINERL B ELEMENT 36 cm
€140
DB561036
Paistinpannu MINERAL B BOIS 28 cm, puinen kahva, de Buyer
€110
DB571028
de Buyer -tarttumaton pannu CHOC RESTO INDUCTION 20 cm
€68,99
DB848020
de Buyer -paistinpannu MINERAL B PRO 20 cm, teräs
€89,99
DB568020
de Buyer -tarttumaton pannu CHOCO RESTO 28 cm, induktioliedelle DB848028
Paistinpannu MINERAL B BOIS 20 cm, puinen kahva, de Buyer
€70,99
DB571020
Yleiskäyttöinen pannu BLUE CARBON 32 cm, sininen teräs, de Buyer DB3502410
de Buyer -tarttumaton pannu CHOC EXTREME 20 cm
€136
DB830020
de Buyer -paistinpannu ALCHIMY 20 cm, ruostumaton teräs
€142
DB360420
de Buyer -yleiskäyttöinen pannu BLUE CARBON 20 cm, sininen teräs DB3502406
de Buyer -pannu MINERAL B LOQY 28 cm, hopea, teräs
€104
DB566428
Up
More products

Paistinpannut – millä paistinpannulla on paras paistaa?

Paistinpannut ovat välttämättömiä jokaisessa keittiössä. Yleisimmät paistinpannutyypit ovat alumiiniset, ruostumattomat teräspannut, kupariset ja valurautapannut. Jokaisella materiaalilla on omat ominaisuutensa ja hyötynsä, jotka voit lukea alta tai kattavasta paistinpannuoppaastamme täältä.

Mitkä ovat parhaat paistinpannut ja mihin ruokiin ne sopivat?

  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut paistinpannut: Sopivat lähes kaikkien ruokien paistamiseen, ruskistamiseen ja kuullottamiseen. Ne ovat käytännössä tuhoutumattomia ja tarjoavat erinomaisen lämmönjaon.
  • Alumiiniset paistinpannut sopivat parhaiten yksittäisten liha-annosten, pihvien, hampurilaisten tai munakkaiden paistamiseen. Alumiinipannut ovat kevyitä ja johtavat lämpöä erittäin hyvin, mutta on hyvä muistaa, että ne eivät pidä lämpöä kovin hyvin, joten kun kuumaan pannuun lisätään ruokaa, lämpötila vaihtelee.
  • Valurautapannut sopivat parhaiten pihveille, mutta myös erilaisten ruokien paistamiseen ja ruskistamiseen. Silti on hyvä muistaa, että niitä ei tulisi käyttää tomaattien ja muiden happamien ainesten, hienojen kalojen, munien tai tahmeiden jälkiruokien kanssa.
  • Kuparipannut lämpenevät ja jäähtyvät nopeasti, ne näyttävät kauniilta ja ovat loistava lisä jokaiseen keittiöön. Ne sopivat ihanteellisesti ruokien valmistukseen, jotka vaativat tasaista lämpöä ja tarkkaa lämpötilan säätöä (kaloille, kastikkeille tai makeisille, kuten karamellille), mutta niitä ei pidä käyttää happamien ainesosien, kuten sitruunamehun, viinin tai tomaattien kanssa.

Oikean pannun ostaminen riippuu myös siitä, mitä ruokaa yleensä paistat, millaista liesityyppiä käytät ja kuinka monelle yleensä kokkaat. Voit tutustua myös wokkipannujen ja grillipannujen valikoimaamme.

Ovatko tarttumattomat paistinpannut hyviä paistamiseen ja miksi ammattikokit vihaavat niitä?

Tarttumattomat paistinpannut ovat erittäin käteviä ja helppokäyttöisiä, ja monet käyttävät niitä mielellään monenlaisiin ruoanlaittotehtäviin, kuten paistamiseen, ruskistamiseen tai hauduttamiseen. On kuitenkin hyvä tietää, että ne ovat yleensä hyvin herkkiä, ja niiden tarttumattoman pinnoitteen voi helposti pilata käyttämällä vääriä keittiövälineitä tai liian voimakkaita hankaavia kemikaaleja. Siksi ammattikokit eivät käytä niitä ammattikeittiöissä tai ravintoloissa, joissa pannuja käytetään jatkuvasti.

Laadukkaat tarttumattomat paistinpannut ovat kuitenkin erinomaisia välineitä kotikäyttöön, ja ruostumattoman teräksen ja tarttumattomien ominaisuuksien yhdistelmä on ihanteellinen kaikille kotikokeille, myös aloittelijoille. Käytä tarttumattomia paistinpannuja erityisesti munaruokiin, vihanneksiin, siipikarjaan ja hienoon kalaan.

Kaikkea tarttumattomista paistinpannuista

Kuinka usein tarttumattomat paistinpannut tulisi vaihtaa?

Yleisten ohjeiden mukaan ne tulisi vaihtaa noin viiden vuoden välein, mutta aika ajoin sinun on tarkistettava paistinpannusi, ja jos huomaat sen vääntyneen, naarmuuntuneen tai sen värin muuttuneen, sinun on lopetettava sen käyttö välittömästi.

Mitkä paistinpannut ovat parhaita?

Kulinasta löydät paljon luotettavia, korkealaatuisia paistinpannuja tunnetuilta valmistajilta, kuten Zwilling, Fissler, Woll tai WMF. Valinta riippuu siitä, mitä materiaalia pidät eniten ja kuinka paljon rahaa olet valmis investoimaan paistinpannuun. Valitse Tefal, jos etsit edullista tarttumatonta paistinpannua, tai panosta de Buyeriin, jos sinulla on varaa legendaarisen ranskalaisen valmistajan premium-paistinpannuun.

Kuinka pidät huolta paistinpannuistasi?

Jokaisella materiaalilla on omat erityispiirteensä, ja siksi se vaatii myös yksilöllistä hoitoa:

  • käytä tarttumattomissa paistinpannuissa vain silikonisia keittiövälineitä,
  • pese paistinpannut aina käsin, äläkä käytä voimakkaita puhdistusaineita tai hankaavia aineita.
  • Kuivaa pannut heti pesun jälkeen.
  • Vältä suuria lämpötilavaihteluita (älä koskaan laita kuumaa pannua kylmään veteen).
  • Vältä happamia ruokia ja ruoanlaittosuihkeita.
  • Kuivaamisen jälkeen levitä pannulle ohut kerros öljyä.
  • Säilytä pannut oikein.
Kaikki pannujen oikeasta hoidosta