WMF ProfiResist
Oikea pannu alusta alkaen.
Tarttumaton pannu koko eliniäksi.
Naarmuuntumaton ja korkeita lämpötiloja kestävä pannu lihan paistamiseen.
#1
WMF-tuotemerkki kuuluu kotitaloustuotteiden johtajiin Saksassa.
160 vuoden historia. Yli 500 designpalkintoa.
Todellista ammattitaitoa.
Ruostumaton mutta tarttumaton
Suojarakenne
PermaDur-pinnoitteen tarttumatonta pintaa suojaa korotettu hunajakennomainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne. Se suojaa naarmuuntumiselta ja mahdollistaa lisäksi rasvan ihanteellisen jakautumisen tasaista ruskistumista ja rapeaksi paistamista varten.
Tarttumaton PermaDur-pinta
Erittäin kestävä eikä sisällä haitallisia aineita. Soveltuu sekä pikapaistamiseen että hellävaraiseen kypsennykseen pienellä rasvamäärällä (esim. kalalle, kananmunille tai pannukakuille).
Nopea ja tasainen lämmitys
Pannut on valmistettu kolmesta materiaalikerroksesta – alumiinisydämestä, sisäpuolen ruostumattomasta 18/10-teräksestä ja ulkopuolen erittäin kestävästä kromiteräksestä. Tämä materiaali jakaa lämmön tasaisesti koko pannun pinnalle.
Yleiskäyttöinen
Uuniin ja induktioliedelle
Pannut kestävät kuumuutta jopa 260 asteeseen asti ja sopivat kaikentyyppisille keittolevyille, myös induktioliedelle.
Kahva, joka ei kuumene helposti
Kahvassa on ontto rakenne, jonka ansiosta se ei ole yhtä kuuma, eli pannua voi pitää mukavasti kädessä. * Ei sovellettavissa, kun pannua käytetään uunissa.
Helppoa kaatamista
Pannun leveä reunus helpottaa kaatamista ilman roiskeita
WMF Profi Resist – molempien maailmojen huippupuolet
Paistamista kuin ruostumattomalla tai tavallisella teräksellä mutta tarttumattoman pannun helppous ja kätevyys.
Tarttumattomien pannujen plussat ja miinukset
Tarttumattomat pannut ovat yleinen valinta aloitteleville kokkaajille. Kananmunat tai pannukakut eivät tartu niihin, ja niiden kunnossapito on helppoa. Niillä on kuitenkin vaikea paistaa pihviä – niitä ei voi kuumentaa korkeaan lämpötilaan, eikä tarttumattomalla pinnalla muodostu lihan maun kannalta tärkeää pintaa ja paistolientä.
Jos tarttumaton pinta naarmuuntuu, se menettää tarttumattomuusominaisuutensa. Ole myös varovainen, jos ostat halvempia pannuja. Heikkolaatuiset tarttumattomat pinnat voivat sisältää PFOA:ta tai muita mahdollisesti haitallisia aineita, jotka vapautuvat ruokaan pannun naarmuuntuessa.
Kevyet pannut voivat vaikuttaa hyvältä ruoanlaittoon, mutta ne alkavat usein vääntyä vuoden kuluttua. Tällöin pannu ei kuumene tasaisesti, ja pannukakut palavat reunoilta mutta jäävät keskeltä raaoiksi.
WMF PROFI RESIST
Yhdistää molempien maailmojen huippupuolet
Ruostumattomasta tai tavallisesta teräksestä valmistettujen pannujen plussat ja miinukset
Teräspannut ovat ihanteellisia lihan kypsentämiseen. Ne voidaan kuumentaa korkeaan lämpötilaan lihan nopeaa ruskistamista ja paistamista varten. Mitä enemmän käytät niitä, sitä paremmiksi ne muuttuvat, ja niistä tulee luonnostaan tarttumattomia. Ne ovat erityisen kestäviä ja voivat kestää periaatteessa koko eliniän.
Tällaisten pannujen käyttäminen edellyttää kuitenkin taitoja ja kokemusta. Teräspannut on niin sanotusti poltettava ennen ensimmäistä käyttöä. Monien mielestä ne eivät myöskään sovellu herkkien ruokien, kuten kalan tai kananmunien, paistamiseen.
“Olen täysin tyytyväinen. Ruoka ei pala, ja liha paistuu kauniisti. Helppo pestä myös ilman astianpesukonetta.”
Marcela M.
“Täydellinen pannu! Profi resist -pinnoite toimii täydellisesti. Ostan lisää ;-)”
Dušan E.