WOLL -tarttumaton pannu DIAMOND LITE 32 cm, irrotettava kahva, titaani

Code: WL1532DPS
Brand: WOLL
€135
Varastossa (2 pcs)

Huippulaadukkaat tarttumattomat titaanipannut, joissa on irrotettava kahvaDiamond Lite saksalaiselta tuotemerkiltä WOLL ovat ihanteellisia terveelliseen ja energiaa säästävään paistamiseen vähällä rasvalla tai ilman rasvaa niiden erityisen tarttumattoman pinnan ansiosta. Timanttipinnalla on erittäin hyvät tarttumattomuusominaisuudet ja se on myös erittäin naarmunkestävä. Pannut ovat helppohoitoisia, ja ne kestävät helposti pesun astianpesukoneessa tai esimerkiksi metallisten keittiövälineiden käytön.

Detailed information

Product detailed description

Huippulaadukkaat tarttumattomat titaanipannut, joissa on irrotettava kahvaDiamond Lite saksalaiselta tuotemerkiltä WOLL ovat ihanteellisia terveelliseen ja energiaa säästävään paistamiseen vähällä rasvalla tai ilman rasvaa niiden erityisen tarttumattoman pinnan ansiosta. Timanttipinnalla on erittäin hyvät tarttumattomuusominaisuudet ja se on myös erittäin naarmunkestävä. Pannut ovat helppohoitoisia, ja ne kestävät helposti pesun astianpesukoneessa tai esimerkiksi metallisten keittiövälineiden käytön.

Erittäin kestävän tarttumattoman pinnan lisäksi arvostat erittäin nopeaa lämmönsiirtoa koko pannun pinnalla, jonka takaavat erityinen 6-kerroksinen materiaali ja laadukkaasti käsitelty pohja. Pannuja voidaan käyttää leivontaan uunissa 250 °C:een asti ja kaikilla liesityypeillä induktiota lukuun ottamatta.

Diamond Lite -pannuissa on käytännölliset irrotettavat kahvat. Älykkään teknisen muotoilun ansiosta ne mahtuvat helposti tiskialtaaseen, astianpesukoneeseen tai jopa pienempään uuniin kahvojen irrottamisen jälkeen. Se säästää tilaa säilytyksen aikana. Irrotettavan lämpöeristetyn kahvan patentoitu mekanismi takaa miellyttävän käsittelyn. Kahvojen tai kahvojen tukeva osa valetaan pannun valukappaleeseen. Ne muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, joka takaa turvallisen istuvuuden. Pannut, joissa on irrotettavat kahvat, sopivat erityisen hyvin perheille, joissa on pieniä lapsia, sillä kahvat eivät ulotu lieden tai työtason läpi.

WOLL ammattimaiset valutuotteet ovat nyt synonyymi ensiluokkaiselle laadulle. Siinä on pitkäkestoiset tarttumattomat pinnat, tyylikäs muotoilu ja parhaat mahdolliset ruoanlaittotulokset.

Diamond Lite -sarja

 • Ensiluokkaiset titaaniset keittoastiat terveelliseen, rasvattomaan ruoanlaittoon, patentoitu tuotanto
 • Käsin valettu, yksiosainen mekaanisen kestävyyden ja lämmönkestävyyden parantamiseksi
 • Yhdistää käsityötaidon ja innovatiiviset teknologiat
 • Vankka, mittasuhteiltaan vakaa, soveltuu laadun ansiosta ammattikokille
 • Sertifioidut irrotettavat pannukahvat - yksinkertainen, käytännöllinen ja turvallinen
 • Tilaa säästävä säilytys, voidaan käyttää uunissa paistamiseen (ilman irrotettavaa kahvaa)
 • Lapset huomioon ottaen se vähentää riskejä, jotka liittyvät keittotason yläpuolelle työntyviin ruokailuvälineiden kahvoihin
 • Erittäin kestävä tarttumaton pinta terveelliseen, rasvattomaan ruoanlaittoon
 • Kaksinkertaisesti karkaistu, naarmuuntumaton, valmistettu ilman PFOA:ta
 • Korkean pintakestävyyden ansiosta jopa metallisia keittiövälineitä voidaan käyttää
 • Soveltuu herkkien ruokien valmistukseen ja paistamiseen korkeissa lämpötiloissa
 • Erittäin nopea lämmönsiirto koko pinnalla
 • Säästää jopa 1/3 energiaa verrattuna perinteisiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin pannuihin
 • Noin 8 mm paksu pohja, kaikille lämmönlähteille induktiota lukuun ottamatta
 • Vahvistetut reunat parantavat iskunkestävyyttä
 • Suunniteltu helppoon kaatamiseen ilman tippumista
 • Astiat ovat erittäin helppoja puhdistaa, astianpesukoneessa pestäviä

Käytetyt tekniikat ja materiaalit

WOLL ammattimaiset valutuotteet edustavat "Made in Germany" -tuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisella ammattitaidolla. Tätä seurataan myös jatkuvasti tuotantoprosessin aikana. Lisäksi WOLL käyttämät teknologiat ovat ympäristöystävällisiä ja niiden hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset. Kaikki WOLL:n korkealaatuiset alumiiniseoksesta valmistetut keittoastiat valetaan käsin, mikä erottaa ne tavanomaisesta nimettömästä tehdastuotannosta. Hidas käsinvalu estää ilmataskujen muodostumisen, jotka heikentävät materiaalin laatua.

Tuloksena syntyvään alumiinivaluun levitetään useita lisäkerroksia, jotta keittoastian tarttumattomuus ja kestävyys paranevat. Sitä ennen sen pinta kuitenkin hiekkapuhalletaan useita kertoja. Seuraavassa vaiheessa pannun tai kattilan runko kovetetaan titaanihiukkasilla ja poltetaan plasmasuuttimella yli 20 000 °C:n äärilämpötiloissa. Näin ollen astiat ovat mittasuhteiltaan vakaita ja kestävät mekaanisia vaurioita. Toinen kerros suojaa materiaalia korroosiolta, ja kolmas kerros tarjoaa erinomaiset tarttumisenesto-ominaisuudet. Viimeinen päällimmäinen karkaistu kerros on tarttumaton, kaksinkertaisesti karkaistu timanttihiukkasilla, jotka ovat planeetan kovin mineraali. Poikkeuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi se on suojattu valmistussalaisuudella.

Erityisen valmistusprosessin ansiosta laadukas tarttumaton pinta kestää astianpesukoneen pesua tai jopa metallisten keittiötyökalujen käyttöä. (Jotta keittoastia kestäisi pidempään, suosittelemme kuitenkin hellävaraisempien puu- tai silikoniastioiden käyttöä.) Erityiskovetettu tarttumaton pinta WOLL on osoittautunut terveelliseksi ruoanlaitossa, jossa käytetään vähän tai ei lainkaan rasvaa. Se on turvallinen ja PFOA-vapaa. Tuloksena syntyvät ruoat ovat niin vitamiinipitoisia. Jopa 250 °C:n lämmönkestävyytensä ansiosta se soveltuu herkkien ruokien lisäksi myös paistamiseen korkeissa lämpötiloissa. Diamond Lite -keittoastiat kestävät myös hyvin lämpötilahyökkäyksiä, ja niitä voidaan jopa lämmittää nopeasti ilman rasvaa. Erinomaisten tarttumattomuusominaisuuksiensa ansiosta keittoastia on erittäin helppo puhdistaa.

Additional parameters

Category: Yleiskäyttöiset paistinpannut
Weight: 1.67 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WOLL Diamond Lite
Materiaali: Titaani
Koko: 32 cm
Tuotetyyppi: Yleiskäyttöinen pannu
Tuotetiedot: Soveltuu uuniin
Margin: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Proslulá německá rodinná firma
✓ Specialista na ruční výrobu nádobí z litého hliníku
Vysoká odolnost, perfektní tepelné vlastnosti
✓ Nepřilnavé titanové pánve

104430

Inovativní pánve a nádobí z litého hliníku od německé společnosti Woll jsou mezi kuchaři proslulé pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Od roku 1979 je značka vyrábí ve městě Saarbrucken v malém množství a výhradně ručně.

Již několik desetiletí patří pánve a nádobí německé rodinné firmy Woll mezi to nejlepší, co je na trhu k dostání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem. Díky tomu získávají produkty Woll vysokou odolnost a ideální parametry pro správné vedení tepla. Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete použít i v troubě.