WMF-patakattila FUNCTION 4 20 cm, 2,5 l

Code: WM0760206380
Brand: WMF
€149
Varastossa (11 pcs)

Yksityiskohtaiset mitat:

 • Ø 20 cm, V 2,5 l
 • kokonaispaino 1,8 kg, ilman kantta 1,2 kg
 • leveys kahvojen kanssa 29 cm
 • korkeus kannen kanssa 14 cm, ilman kantta 9 cm

Detailed information

Product detailed description

Toiminto 4-sarjan keittoastiat

 • Laadukkaat, pitkäikäiset ruukut trendikkäässä muotoilussa
 • Vähän huoltoa vaativa ja naarmuuntumaton
 • Tiiviit lasikannet pienillä vesimäärillä keittämistä varten
 • Silikonirengas kannessa äänetöntä käsittelyä varten
 • Neljä merkittyä kannen asentoa valvottua kaatamista varten ilman siivilää
 • Ruokailuvälineet kiillotettua 18/10 Cromargan® ruostumatonta terästä
 • TransTherm®-yleisalusta kaikille lämmönlähteille induktio mukaan lukien
 • Soveltuu käytettäväksi uunissa 250 °C:seen asti, kannen kanssa 180 °C:seen asti
 • Hienostuneet, levenevät kattilan reunukset mahdollistavat kätevän kaatamisen ilman roiskeita
 • Erottuvat, onttoja , palamattomia kahvoja/välinekahvoja mukavaan otteeseen
 • Sisäisellä mitta-asteikolla varustetut ruukut
 • Hygieeninen, helppo puhdistaa
 • Astianpesukoneen kestävä

Tulet rakastamaan kiillotetusta 18/10 Cromargan® ruostumattomasta teräksestä valmistettuja Function 4 -ruukkuja niiden laadukkaiden materiaalien, valmistuksen ja hienostuneen muotoilun vuoksi heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Perinteisiin kattiloihin verrattuna ne tarjoavat 4 lisätoimintoa. Niiden raikas, trendikäs muotoilu sopii moderniin keittiöön. Function 4 -ruukut ylittävät kaikki vaatimukset erittäin toimivalle Made in Germany -tuotteelle.

Function 4 -ruostumattomasta teräksestä valmistettujen keittoastioiden etuna on TransTherm®-yleispohjan käyttö, joka soveltuu kaikille lämmitystyypeille, myös induktiolle. Pohja imee lämmön nopeasti ja siirtää sen sitten tasaisesti valmistettavaan ruokaan. Padat soveltuvat näin ollen erinomaisesti keittämiseen, hauduttamiseen, paistamiseen, keittämiseen tai höyrystämiseen. Niitä voidaan käyttää myös uunissa lämmittämiseen ja paistamiseen 250 °C:een asti.

NOA Designin suunnittelijat ovat varustaneet Function-ruukut neljällä ainutlaatuisella kannella. Näissä tukevissa lasikansissa, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat, on riittävän suuri katseluikkuna, josta kattiloiden sisältö on helppo tarkastaa - ja silikonirengas, joka vaimentaa iskuja. Niiden lisäarvona on hallittu kaatotoiminto ilman siivilää, mikä säästää aikaa ja astioita. Kannen yläosaan merkityt symbolit osoittavat, miten kansi asetetaan pienillä vesimäärillä keittämistä, perunoiden, pastan tai riisin kaatamista tai sisällön nopeaa kaatamista varten.

Function 4 -keittoastioissa on myös leveä kaareva reunus, joka helpottaa kaatamista. Näin estetään nesteen ei-toivottu tippuminen tai valuminen kattilan ulkoseiniä pitkin. Sisäisen mitta-asteikon avulla on helppo mitata optimaalinen nestemäärä. Ruukut on helppo puhdistaa, ja ne voidaan tietenkin pestä astianpesukoneessa.

Käytetty materiaali

Yritys WMF käyttää useimpien astioidensa valmistuksessa 18/10 ruostumatonta terästä, joka on rekisteröity Cromargan®-tuotemerkillä. nimessä oleva "Crom" tarkoittaa kromia, kun taas loppuosa nimestä "argan" on johdettu latinankielisestä sanasta argentum, joka tarkoittaa hopeaa. Tämän materiaalin nimi viittaa osuvasti ruukkujen erityisen kiiltävään ulkonäköön, joka johtuu suhteellisen suuresta nikkelipitoisuudesta.

Laadukas Cromargan®-ruostumaton teräs syntyy terästä jalostamalla. Se sisältää 72 % terästä, 18 % kromia ja 10 % nikkeliä. Se on kestävää, syövyttämätöntä ja elintarvikehappoja kestävää materiaalia. Cromargan® on kauniin kiiltävä ja helppo puhdistaa.

Saksalainen yritys WMF on perinteinen laadukkaiden keittiövälineiden valmistaja. Se tuo yli 160 vuoden kokemuksensa tuotevalikoimaansa ja luo yhdessä tunnettujen nimien suunnittelijoiden kanssa käytännöllisiä ja ajattomia tuotteita. Sama pätee NOA Designin Function 4 -sarjan ruukkuihin.

Additional parameters

Category: Matalat padat
Weight: 2.12 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WMF Function 4
Materiaali: Ruostumaton teräs
Koko: 20 cm
Tuotetyyppi: Pata
Kapasiteetti: 3,0 l
Tuotetiedot: Soveltuu induktioliedelle
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německý prémiový výrobce nádobí a kuchyňského náčiní s dlouholetou tradicí
✓ Špičkové hrnce, pánve, nože, kuchyňské náčiní
✓ Pro domácí i profesionální kuchaře
✓ Perfektní funkčnost, vysoká odolnost, dlouhá životnost

104428

Německá preciznost ve spojení s nejmodernějšími technologiemi, to je WMF, značka s dlouholetou tradicí. Od roku 1853 vyrábí vysoce kvalitní a vzhledově propracované vybavení do kuchyně i domácnosti s dlouhou životností.

Německá značka WMF, patří již více než 160 let k předním výrobcům špičkových hrnců, pánví, nožů a dalších kuchyňských pomocníků. Ti denně pomáhají jak amatérským, tak profesionálním kuchařům k dokonalým gastronomickým výtvorům a jejich perfektní prezentaci. Společnost si dlouhodobě zakládá na neustálých inovacích a sledování nejnovějších trendů v oblasti kulinářství, které se snaží dále posouvat a rozvíjet. Výsledkem jsou produkty, vyznačující se prémiovou kvalitou, perfektní funkčností a vysokou odolností, zaručující dlouhou životnost. Skvělým příkladem je chytrý a oblíbený tlakový hrnec Sicomatic. Specialitou této značky jsou také ušlechtilá nerezová ocel Cromargan® a Cromargan protect®, technologie nožů Performance Cut či izolované úchyty hrnců Cool+. Na všechna tato vylepšení vlastní WMF patent, stejně jako na první plně automatický kávovar, kterého je tvůrcem.