Paistiveitset

22 items total
Wüsthof-juuresveitsi CLASSIC IKON 12 cm
€108
WU4086012
Wüsthof-paistiveitsi CLASSIC 9 cm
€74,99
WU406609
Victorinox-paistiveitsi 12 cm, musta
€28,69
VN5200312
Wüsthof-paistiveitsi CLASSIC 10 cm
€81,49
WU406610
Zwilling-paistiveitsi PROFESSIONAL “S” 10 cm
€67,64
ZW31020101
Wüsthof-paistiveitsi IKON 9 cm
€162
WU498609
210928 6 d764 10 white
€107
GUDED76410
Wüsthof-paistiveitsi CLASSIC IKON 9 cm
€97
WU408609
210976 m764 10
€91
GUDEM76410
210961 spikovaci nuz alpha oak 13 cm hneda gude solingen
€94
GUDEE76413
WMF-paistiveitsi CLASSIC LINE 10 cm
Akce Outlet
€28,49 –15 %
€24,21
WM1874536030
Zwilling-paistiveitsi FOUR STAR 10 cm
€53,83
ZW31070101
210904 spikovaci nuz kappa 10 cm stribrna gude solingen
€80
GUDE76410
Zwilling-paistiveitsi TWIN GRIP 10 cm, turkoosi
€11,03
ZW38160100
Zwilling-paistiveitsi TWIN GRIP 10 cm, vihreä
€10,07
ZW38094101
Zwilling-paistiveitsi TWIN GRIP 9 cm, keltainen
€10,07
ZW38091081
Zwilling-paistiveitsi FOUR STAR 8 cm
€53,83
ZW31070081
211021 spikovaci nuz alpha pom 13 cm cerna gude solingen
€70
GUDE176413
211003 spikovaci nuz alpha bricole di venezia 10 cm hneda gude solingen GUDEV76410
Wüsthof-paistiveitsi IKON 12 cm
€173
WU498612
Zwilling-paistiveitsi 10 cm
Zwilling-paistiveitsi 10 cm
Varastossa (>5 pcs)
€75,13
ZW38400101
Zwilling-paistiveitsi TWIN CHEF 2 10 cm
Outlet
€28,66
ZW34910101

Lihaveitset: Tarkat työkalut lihan valmistukseen.

Lihaveitset on suunniteltu erityisesti lihan lardoimiseen, eli rasva- tai vihannessuikaleiden lisäämiseen lihaan sen maun ja mehevyyden parantamiseksi. Kapean ja terävän teränsä ansiosta ne mahdollistavat tämän toimenpiteen tarkan ja helpon suorittamisen.

Paistiveitsien ominaisuudet

  • Kapea ja terävä terä – mahdollistaa helpon tunkeutumisen lihaan ja reikien tekemisen lihan täyttämistä varten.
  • Ergonominen kahva – takaa mukavan ja turvallisen otteen työskentelyn aikana.
  • Laadukkaat materiaalit – takaa veitsen pitkän käyttöiän ja kestävyyden.
Meidän vinkkimme
Lue myös
->
špikovací nůž
Paistiveitsi – pieni suuri apu moneen tehtävään
Tarkka, terävä ja monipuolinen. Se on paistiveitsi, joka lihan täyttämisen lisäksi, johon se on alun perin tarkoitettu, pystyy myös puhdistamaan vihanneksia tai auttamaan luiden poistossa. Mutta miten valita se oikea?

Huippuluokan lihanleikkuuveitset

Lihanleikkuuveitsen valinnassa on tärkeää keskittyä laatuun ja luotettavuuteen. Joitakin johtavia valmistajia ovat:

  • WÜSTHOF – saksalainen tuotemerkki, jolla on pitkät perinteet. Se tunnetaan tarkasta työstään ja korkealaatuisen teräksen käytöstä. Niiden lihanleikkuuveitset ovat suosittuja ammattikokkien ja ruoanlaittoharrastajien keskuudessa.
  • Zwilling – toinen tunnettu saksalainen tuotemerkki, joka yhdistää perinteisen käsityön ja modernin teknologian. Zwillingin lihanleikkuuveitsiä arvostetaan niiden kestävyyden ja ergonomisen muotoilun vuoksi.
  • Güde Solingen – perinteinen saksalainen veitsien valmistaja Solingenin kaupungista, joka tunnetaan käsityöstään ja korkealaatuisista materiaaleista. Niiden lihanleikkuuveitset ovat erinomaisia tarkkuutensa ja pitkäikäisyytensä ansiosta.

Vinkkejä lihanpisto-/larding-veitsen valintaan

  • Terän pituus – valitse veitsi, jonka terän pituus vastaa ladottavan lihan kokoa.
  • Terän materiaali – suosi ruostumattomasta teräksestä valmistettuja veitsiä niiden korroosionkestävyyden ja helpon huollon vuoksi.
  • Kahva – kahvan ergonominen muotoilu ja käytetty materiaali vaikuttavat käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen työskennellessä.