Kodin sisustus Blomus

89 items total
Blomus -kannettava lattiavalaisin ANI 1,2 m, LED, valkoinen BM66071
Blomus -kannettava lattiavalaisin FAROL 115 cm, LED BM66129
Blomus -kannettava lattiavalaisin FAROL 115 cm, LED, harmaa BM66128
Blomus -kannettava lattiavalaisin FAROL, LED, valkoinen BM66127
Blomus -kannettava pöytävalaisin ANI 33 cm, LED, tummanharmaa BM65930
Blomus -kannettava pöytävalaisin ANI 33 cm, LED, vaaleanharmaa BM65929
Blomus -kannettava pöytävalaisin ANI L 49 cm, LED, musta BM66070
Blomus -kannettava pöytävalaisin FAROL 33 cm, LED, harmaa BM66125
Blomus -kannettava pöytävalaisin SPIRIT L, LED, harmaa BM66063
Blomus -kannettava pöytävalaisin SPIRIT L, LED, kerma BM66065
Blomus -kannettava pöytävalaisin SPIRIT S, LED, harmaa BM66061
Blomus -kannettava pöytävalaisin SPIRIT S, LED, hopeanharmaa BM66060
Blomus -kannettava pöytävalaisin SPIRIT S, LED, kerma
Outlet
€40,75
BM66062
Blomus -kannettava pöytävalaisin SPIRIT XL, LED, tummanharmaa BM66236
Up
More products

✓ Tyylikkäät ja käytännölliset Blomus-tarvikkeet kotiin
✓ Täydellinen muotoilu, käytännöllisyys ja tyylikkyys jokaisessa tuotteessa
✓ Kellot, koukut, peilit, aluslautaset, takkatyökalut....
✓ Saksalainen tuotemerkki Blomus - alansa markkinajohtaja

Saksalainen premium-merkki Blomus tarjoaa laajan valikoiman muotoilullisia ja käytännöllisiä tarvikkeita kotiin ja asuntoon. Näihin kuuluvat erilaiset seinäkellot, koukut, talon numerot ja kyltit, peilit, takkatyökalut, nenäliinalaatikot ja paljon muuta.

Saksalainen tuotemerkki Blomus on johtava sisustustarvikkeiden valmistaja, jotka ovat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Sen valikoimasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä ja ajattomia tuotteita kotiin ja puutarhaan. Tuotteilla on tyyli, joka on tunnistettavissa ensi silmäyksellä, ja ne voittavat joka vuosi monia merkittäviä palkintoja minimalistisesta ja ajattomasta muotoilustaan.

Etsitkö täydellisiä lisävarusteita korostamaan kotiasi tai asuntoasi? Älä etsi kauempaa, sillä Blomuksen eksklusiivinen kodin ja asunnon tarvikemallisto on täällä sinua varten. Tyylikkäistä ja toiminnallisista esineistä tyylikkäisiin koriste-esineisiin, Blomus tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka täydentävät asuintilasi.

Blomus tiedostaa yksityiskohtien merkityksen harmonisen ja miellyttävän ilmapiirin luomisessa. Siksi mallistossamme on erilaisia lisävarusteita, jotka on suunniteltu lisäämään kotiisi sekä kauneutta että toiminnallisuutta. Tarvitsitpa sitten säilytysratkaisuja, koriste-elementtejä tai käytännöllisiä työkaluja, Blomus tarjoaa ratkaisun juuri sinulle.

Tutustu modernien ja tyylikkäiden kylpyhuonetarvikkeiden mallistoomme, johon kuuluu pyyhetelineitä, saippua-annostelijoita ja hammasharjatelineitä. Piristä keittiötäsi tyylikkäillä ja käytännöllisillä keittiötarvikkeillamme, kuten leikkuulaudoilla, maustetelineillä ja viininavaajilla. Luo viihtyisä ja viihtyisä olohuone koristeellisilla kynttilänjaloilla, maljakoilla ja valokuvakehyksillä. Äläkä unohda tutustua ulkotarvikkeisiimme, kuten istutusastioihin, lyhtyihin ja puutarhatyökaluihin, jotka parantavat ulkotilaasi.

Blomus-tuotteet tunnetaan korkealaatuisista materiaaleista, moitteettomasta käsityötaidosta ja ajattomasta muotoilusta. Jokainen lisävaruste on valittu huolellisesti täyttämään korkeimmat esteettiset ja toiminnalliset vaatimukset. Blomuksen kanssa voit luottaa siihen, että investoit kestäviin ja pitkäikäisiin tuotteisiin, jotka kaunistavat kotiasi vuosien ajan.

Olipa sisustuksesi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen, Blomus-tarvikkeet sopivat saumattomasti tilasi yleisilmeeseen ja parantavat sitä. Puhtaiden linjojensa, modernien viimeistelyjensä ja huolellisen käsityötaitonsa ansiosta tuotteemme on suunniteltu parantamaan kotisi estetiikkaa.

Miksi siis epäröidä? Selaa asuntojen ja kotien tarvikemallistoamme jo tänään ja löydä oikeat kappaleet, jotka muuttavat asuintilasi. Blomuksen avulla voit luoda kodin, joka heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi ja tarjoaa täydellisen tasapainon kauneuden ja toimivuuden välillä.