Miyabi -japanilainen vihannesveitsi KUDAMONO 7000D 9 cm

Code: MB34541091
Brand: MIYABI
€163
Varastossa (2 pcs)

"Jokaisen kokin veitsi on kurkistus hänen sieluunsa."

Detailed information

Product detailed description

"Jokaisen kokin veitsi on kurkistus hänen sieluunsa."

Rokusaburo Michiba, japanilaisen keittiön asiantuntija ja kokki

Erittäin terävä japanilainen pikkuveitsi KUDAMONO, jossa on ohut mutta kestävä lyhyt terä, on ihanteellinen hedelmien ja vihannesten puhdistamiseen, kuorimiseen ja viipalointiin . Voit mennä tavallista ainesosien valmistusta pidemmälle ja käyttää sitä hedelmien ja vihannesten koristeelliseen veistämiseen.

Tekniset tiedot: terän pituus 9 cm, kahvan pituus 11 cm, paino 0,274 kg

MIYABI 7000D -sarjan veitsille on ominaista laadukas työstö - esteettisyyden korostamista ei voi kieltää ensi silmäyksellä. Tukeva, raskaampi musta kahva on yhdistetty ruostumattomaan teräkseen modernin ilmeen luomiseksi. Tämän sarjan veitsien suuremman painon ja äärimmäisen terävyyden ansiosta voit hyödyntää täysin veitsen oman painon leikkauspotentiaalia. Tämän sarjan painoon verrattavissa länsimaisiin veitsiin, mitä arvostavat erityisesti ne, jotka haluavat työskennellä raskaammilla työkaluilla. Suojus on integroitu osaksi terää yhdestä teräksestä. Varmistaa oikean painojakauman ja takaa tarkan ja turvallisen veitsen hallinnan. Suojan ruostumattomasta teräksestä valmistetut liitososat siirtyvät saumattomasti kahvaan ja lisäävät sen lujuutta.

Veitsen ydin on valmistettu erittäin kovasta CMV60-teräksestä, joka sisältää kobolttia, molybdeeniä ja vanadiinia. Vielä parempien ominaisuuksien saavuttamiseksi käytettiin ainutlaatuista CRYODUR®-karkaisuprosessia, jonka aikana teräs jäädytetään -196 °C:ssa. Tuloksena syntynyt materiaali on poikkeuksellisen kovaa. Damascene-ilme luodaan 64 ylimääräisellä kerroksella ruostumatonta terästä, joiden kovuus on kaksi eri luokkaa, ja jokaisen veitsen kuvio on ainutlaatuinen. Honbazuken perinteinen käsin teroitus on todistettu satojen vuosien ajan mestariveitsien valmistajien tekemällä työllä. Kyseessä on monivaiheinen hiontaprosessi, jossa veitsi teroitetaan ensin pystysuoralla ja vaakasuoralla pyörivällä hiomakivellä ja lopuksi terä kiillotetaan nahkaisella hoonaushihnalla. Symmetrinen hionta ja Katana Edge -terä takaavat helpon tunkeutumisen raaka-aineiden läpi. Katkaistu suojus estää sormien liukumisen terään.

D-muotoinen kahva takaa täydellisen leikkuun hallinnan ja tehokkaan tuen viipaloimisen aikana. Käytetty Micarta-komposiittimateriaali näyttää puulta, mutta se kestää happamia ympäristöjä paljon paremmin. MIYABI 7000D -sarjan veitsissä yhdistyvät japanilainen veitsikulttuuri ja länsimaisen tyylin raskaampi painoluokka.

 • Erittäin kova CMV 60 -teräsydän
 • Korkeahiilinen teräs
 • Kovuus 60 Rockwell
 • CRYODUR® - ainutlaatuinen menetelmä pakkaskarkaisuun / karkaisuun
 • 64 kerrosta terästä
 • Damascene ( kukka) terän muotoilu
 • Leikkaussuoja lisää käyttöturvallisuutta
 • Aito, kapea japanilainen muoto
 • Katana Edge
 • Symmetrinen leikkaus
 • Honbazuken ainutlaatuinen kolmivaiheinen käsihionta
 • Korkea teränpitokyky, korroosionkestävyys ja optimaalinen joustavuus
 • Mukava D-muotoinen kahva, joka on valmistettu Micartan (hartsi + pellava) ja ruostumattoman teräksen yhdistelmästä
 • Täydellinen tasapaino miellyttävään veitsen käsittelyyn
 • Painavammat veitset
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalka logolla
 • Ei sovellu astianpesukoneeseen

Kauneus ja tarkkuus ovat japanilaisen kulttuurin tunnusmerkkejä, ja tuotemerkki kunnioittaa samaa filosofiaa MIYABI japanin Sekissä, joka on ollut japanilaisten ruokailuvälineiden keskus 1300-luvulta lähtien. Japanilainen perinteinen veitsivalmistaja on yhdistänyt tarkan käsityötaitonsa saksalaisen tuotemerkin ZWILLING J hyväksi havaittuihin valmistusprosesseihin ja standardeihin. A. HENKELS. ZWILLING -yritysryhmä pystyi näin laajentamaan valikoimaansa valmistamalla omia aitoja japanilaisia veitsiä aivan japanilaisen veitsiteollisuuden sydämessä.

Japanilaisten miekkojen valmistus on ollut nousevan auringon maassa perinne jo vuosisatojen ajan. Samuraimiekkoja ihailtiin ja ihaillaan niiden ainutlaatuisen tyylikkyyden, terävyyden, kauneuden ja teknisen täydellisyyden vuoksi. Tarkasti valmistetut MIYABI -instrumentit, joissa on aidot japanilaiset terät, ovat tämän perinteen arvoinen jatkaja. Veitsien upea, lähes "kirurginen" terävyys säilyttää käytettyjen raaka-aineiden rakenteen . Ole yhtä vaativa kuin japanilaiset kokit, ja tavoitteesi on aina täydellisen näköinen ja maukas ruokalaji.

Suositukset ja ylläpito:

 • Älä käytä veitsiä erittäin kovien ainesosien, kuten pakasteiden, leikkaamiseen
 • Älä altista veistä pitkäaikaiselle kosketukselle veden tai suolan kanssa
 • Vältä veitsen taivuttamista
 • Terävyyden säilyttämiseksi veitsi on suositeltavaa pestä käsin miedolla pesuaineella käytön jälkeen ja kuivata välittömästi
 • Suojaa terä iskuilta
 • Jos et käytä veistä pitkään aikaan, on suositeltavaa kääriä se kuivaan kankaaseen tai sanomalehtipaperiin. Sanomalehtipainokoneessa käytetty musteöljy suojaa terää mahdolliselta korroosiolta
 • Terä voidaan pyyhkiä öljyllä kastetulla liinalla osana hoitoa, mikä lisää korroosionkestävyyttä
 • Säilytä veitsi turvallisessa paikassa

Additional parameters

Category: Japanilaiset veitset
Weight: 0.28 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: MIYABI 7000D
Tuotetyyppi: Erikoisveitset
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Špičkový japonský výrobce nožů
✓ Spojení japonské nožířské tradice s německou společností Zwilling
Luxusní výjimečně ostré nože
✓ Široký sortiment příslušenství k nožům

104382

Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.

Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.