Eva Solo Nordic kitchen

Eva Solo
Eva Solo
Nordic Kitchen
Hillittyä ylellisyyttä keittiöön
Laadukkaan skandinaavisen designin ruumiillistuma
Kuinka luoda sisustukseen harmoniaa? Yhdistämällä toisiinsa sopivia tarvikkeita ja usein käytettyjä työkaluja. Ne luovat kodin ilmapiirin. Tämä oli Eva Solon suunnittelijoiden mielessä, kun he loivat Nordic Kitchen -malliston, josta on nopeasti tullut tuotemerkin suosituin. Mikä tekee siitä erityisen? Näin kattavia mallistoja on harvassa. Nordic Kitchen -malliston avulla voit helposti luoda näyttävän yhtenäisen ilmeen keittiöön sovittamalla yhteen astiat (lautaset, mukit), ruoanvalmistusvälineet (kattilat, veitset, leikkuulaudat) sekä teen ja kahvin keittoon tarvittavat kodinkoneet. Tämä mallisto on todella kuin skandinaavisen designin ruumiillistuma:

ikona
Ajaton
Elegantti minimalismi ei välitä trendeistä. Se on myös helppo yhdistää muihin huomiota herättäviin tuotteisiin.
ikona
Käytännöllinen
Mustasta kivitavarasta valmistetut lautaset ja kulhot kestävät astianpesukoneen ja lämmityksen mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa.
ikona
Hillityn ylellinen
Mattapintainen viimeistely ja tammipuu luovat huippuluokan ilmeen ja miellyttävän tuntuman. Ylellisyys tulee esille materiaalien ja työn laadussa.

Eva Solo

Kaikki kauniiseen aamuun

Nordic Kitchen -sarjassa ei unohdeta kodinkoneita ja muita esineitä, jotka tavallisesti odottavat työtasolla tai pöydällä ja ovat siis osa kodin sisustusta. Tällaisia ovat esimerkiksi vedenkeittimet tai termospullot.

Kahvin ystävät ilahtuvat designpalkintoja saaneesta termos-/pressopannusta. Voit hellästi painamalla valmistaa litran kahvia, joka pysyy lämpimänä useita tunteja.

Tyylikkäät kattilat ja pannut

Pidätkö valurautapannuista ja -kattiloista muttet ole kehonrakentaja? Valuraudalla on loistavia ominaisuuksia, mutta se on raskasta. Nordic Kitchen -sarjan kattilat muistuttavat valurautaa, mutta ne on valmistettu kevyestä alumiinista. Ne eivät myöskään petä sinua suorituskyvyssä!

Voit valita sarjan näyttävän kokomustan tyylin tai yhdistellä tuotteita erilaisiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin vaihtoehtoihin.

Nadpis blok s obrázkem VPRAVO

Mustan ei tarvitse tarkoittaa raskasta
ikona
Valurautaa muistuttava ilme
Nordic Kitchen -sarjan kattilat muistuttavat mustaa valurautaa, mutta ne on valmistettu kevyestä alumiinista. Myös suorituskykyominaisuudet ovat mahtavat.
ikona
Erinomainen lämmönjohto
Sisäosan alumiinikerros varmistaa nopean ja tasaisen lämmönjakautumisen, ja astiaa on helppo käsitellä. Magneettinen pohja takaa vakauden ja soveltuu kaikille lämmönlähdetyypeille, myös induktiolle.
Kuva
ikona
Tarttumaton
Neljä kerrosta laadukasta patentoitua Slip-Let®-pinnoitetta takaavat tarttumattoman pinnan ja turvallisuuden terveydelle. Pinta ei sisällä PFOA:ta tai PTFE:tä, ja sen ylläpito on helppoa. Suosittelemme puhdistamaan sen kevyesti vedellä ja kuivaamaan liinalla.
ikona
Sekoita ja yhdistele
Rakenna oma settisi. Yhdistä valurautailme perinteiseen ruostumattomaan teräkseen. Molemmilla vaihtoehdoilla on samat ominaisuudet ja luonnolliset tammikahvat, jotka tuntuvat miellyttäviltä.
67 items total
Eva Solo -vedenkeitin NORDIC KITCHEN 1,5 l
€149,95 –20 %
€119
ES502740
Eva Solo -kasari NORDIC KITCHEN 16 cm, kannella
€95,90 –20 %
€76,72
ES280216
Eva Solo -kokkiveitsi NORDIC KITCHEN 20 cm
€259,95 –20 %
€207
ES515403
Up
More products