Teräspannut de Buyer
Ranskalaiset hiiliteräspannut
koko eliniäksi
de Buyer — ikoniset teräspannut vuodesta 1830
Ranskalainen de Buyer todella hallitsee pannunvalmistuksen taidon. Hiiliteräspannu ”vanhenee kuin viini”, ja mitä kauemmin ja useammin sitä käyttää, sitä paremmat sen ominaisuudet ovat.

Luonnollisesti tarttumaton pinta
Hiiliteräs muuttuu tarttumattomaksi käytön myötä. Pinnan tumma pinnoite on juuri se, mitä etsit. Voit yleensä vain pyyhkiä pannun puhtaaksi talouspaperilla kypsennyksen jälkeen, ja ohut öljykerros auttaa suojaamisessa.

Optimaalista ruskistusta
Teräs johtaa lämpöä upean tasaisesti. Samalla se on lujaa ja vakaata, joten se ei pullistu keskeltä ajan myötä, toisin kuin kevyemmät tarttumattomat pannut. Pihvit ja pannukakut kypsyvät aina tasaisesti koko pinnalta.

100 % luonnollinen
Teräksessä on 99 % rautaa ja 1 % hiiltä, joten se on 100-prosenttisesti luonnollista materiaalia. Pannuissa on suojaava luomumehiläisvahasta valmistettu pinnoite. Ne ovat ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä tuotteita, jolla on pitkä käyttöikä.

Herkullista ruokaa
Tarttumattomalla pinnalla varustettu pannu ei pysty tähän – ruskistumisreaktioon. Teräs- tai valurautapannulla liha ruskistuu nopeasti. Pinnalle muodostuu maukas kuori, ja nesteet pysyvät sisällä. Ulkoa ruskistettu ja sisältä mehukas = maukkaampaa ruokaa.
„De Buyer -pannut ovat ranskalaista perinnettä läpikotaisin. Niittaus ja tarkastus tehdään edelleen käsin. Mehiläisvaha, jolla ne on tehtaalla suojattu, on peräisin tehtaan vieressä olevista mehiläispesistä. Hiiliteräs käyttäytyy polttamisen (rasvapolton) jälkeen kuin tarttumaton pannu, ja se on puhtaasti luonnollinen ja terveellinen materiaali. Ja ranskalaisten kreppien tekeminen pannulla, jonka ranskalainen on valmistanut käsin, tuntuu todella erityiseltä. :-)“
Antonín Štětina, johtaja Kulina.