Baaritarvikkeet Alessi

23 items total
Alessi-baarilusikka 36 cm, ruostumaton teräs
€30
ALGIA29
Alessi-baarimittakuppi QUADRI COMBO
€39
ALGIA28
Alessi-baarisiivilä THE TENDING BOX
€29
ALGIA27
Alessi-cocktailsekoitin BÂTON LÉLÉ
€30
ALGIA30
Alessi-juomasekoituskannu 700 ml
€78
ALGIA25
Alessi-korkkiruuvi ALESSANDRO M, keltainen ja musta ALAM23YB
Alessi-korkkiruuvi ALESSANDRO M, punainen ja valkoinen ALAAM23R
Alessi-korkkiruuvi ALESSANDRO M., vaaleansininen ja punainen ALAM23LAZR
Alessi-korkkiruuvi ANNA G, keltainen
€55
ALAM01DY
Alessi-korkkiruuvi ANNA G, vaaleanpunainen
€55
ALAM01P
Alessi-korkkiruuvi ANNA G., hopea
€89
ALAM01Z
Alessi-korkkiruuvi ANNA G., musta
€55
ALAAM01B
Alessi-korkkiruuvi ANNA G., tummansininen
€55
ALAM01DAZ
Alessi-korkkiruuvi PARROT, monivärinen
€58
ALAAM321
Alessi-korkkiruuvi PARROT, musta
€49
ALAAM32B
Alessi-korkkiruuvi PARROT, sininen
€49
ALAAM32AZ
Alessi-lahjasetti ANNA, 4 kpl sarja
€129
ALGAM01SET
Alessi-pullonavaaja VIRGULA 10 cm, ruostumaton teräs ALFGO06
Alessi-pullonjäähdytin PICK-UP -sivupöydälle, harmaa ALJW02CONT
Alessi-taskumatti SHOT 150 ml
€49
ALPG03

Tutustu hienostuneisuuden ja tyylin maailmaan Alessin baaritarvikkeiden avulla. Paranna kotibaariasi tai ammattimaista laitostasi eksklusiivisella mallistollamme, joka sisältää tarkkuutta vaativia tarvikkeita, jotka on suunniteltu parantamaan juomakokemustasi.

Olitpa sitten cocktail-harrastaja tai ammattimainen baarimestari, Alessi tarjoaa laajan valikoiman baaritarvikkeita tarpeisiisi. Mallistossamme yhdistyvät toiminnallisuus ja moderni muotoilu aina tyylikkäistä cocktail-sekoittimista ja tyylikkäistä viininavaajista tyylikkäisiin jääämpäreihin ja upeisiin pullonkorkkeihin.

Jokainen Alessin baaritarvike on valmistettu kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaisiin materiaaleihin, mikä takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Lisävarusteemme eivät ole vain käytännöllisiä työkaluja, vaan myös poikkeuksellisia taideteoksia, jotka tuovat tunnelmaa mihin tahansa baariympäristöön.

Paranna cocktailinvalmistuksen taidetta Alessin baaritarvikkeilla. Sekoita suosikkijuomasi tarkkaan suunnitelluilla cocktail-sekoittajillamme, joissa on ergonominen muotoilu ja tiiviit tiivisteet. Avaa viini helposti tyylikkäillä ja tehokkailla korkkiruuveillamme. Pidä juomasi täydellisesti jäähdytettyinä kauniisti muotoilluilla jääämpäreillämme.

Tee vaikutuksen Alessin pullonkorkkeilla, joissa on ainutlaatuinen ja luova muotoilu, joka säilyttää suosikkiviiniesi maun ja laadun. Baaritarvikkeemme sopivat myös loistavaksi lahjaksi kaikille cocktailin ystäville.

Tutustu monipuoliseen Alessi-baaritarvikevalikoimaamme ja muuta baarisi tyylikkääksi ja hienostuneeksi tilaksi. Paranna juomakokemustasi ja osoita intohimosi käsityötaitoa ja muotoilua kohtaan Alessin avulla. Osta nyt ja kohota malja moitteettomalle maulle ja unohtumattomille hetkille.