Joseph Joseph -kuoriraastin HANDI ZEST, vihreä

Code: JS20049
€22,50 –9 %
Joseph Joseph -kuoriraastin HANDI ZEST, vihreä
€22,50 –9 % €20,33
Varastossa (1 pcs)

Suunnitteluhaaste Joseph Joseph: helppo kerätä sitrushedelmien kuorta raastimesta

Detailed information

Product detailed description

Suunnitteluhaaste Joseph Joseph: helppo kerätä sitrushedelmien kuorta raastimesta

Ratkaisu: sitrusraastin ja Handi-Zest-lastan kanssa

Kun sitrushedelmät on raastettu, on yleistä, että raastimesta ei saada kuorta irti. Handi-Zest-kahvallinen raastin on varustettu kääntöpuolella olevalla liukuvalla raastimella, joka kerää tarkasti kaiken kuoren ja ohjaa sen yläreunassa olevaan reikään. Tarkka ja puhdas raastin ilman jäämiä.

  • Kompakti hienoraastin suojakotelossa
  • Liukumaton ergonominen kahva
  • Liukuvalla liukupuristimella
  • Käytännöllinen säilytyslaukku
  • Astianpesukoneen kestävä

Yleisten keittiöapuvälineiden päivittäminen on ollut Joseph Joseph ja niiden suunnittelijoiden tavoitteena vuodesta 2003 lähtien. Veljekset Richard ja Anthony Joseph päättivät hyödyntää tuotesuunnittelun opinnoissa hankkimaansa kokemusta omassa yrityksessään. Heidän innostuksensa innovointiin tuo joka kausi uusia tuotteita ja uusia houkuttelevia värisarjoja. Jokainen yksittäinen tuote on tulosta kehitysprosessista, jossa on pyritty nostamaan toiminnallisuus, turvallisuus ja visuaalinen miellyttävyys huippuunsa. Tuloksena syntyneet tuotteet herättävät innostusta ja tuovat iloa paitsi leikkisällä muotoilullaan myös yllättävällä käytännöllisyydellään, jota rakastat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Joseph Joseph voittaa kautta linjan asiakkaita yli 100 maassa, ja lisäksi se saa vuosittain useita palkintoja ja ehdokkuuksia muotoilusta ja innovaatiosta. Keittiötuotteiden suuren myynnin ja suosion ansiosta suunnittelijat ovat voineet siirtää huomionsa työtason ulkopuolelle ja erityisesti sen alapuolelle - jäte- ja siivoussegmenttiin. Tämän tuloksena asiakkaat voivat nyt nauttia paitsi design-keittiötarvikkeista myös kattavasta, vaihtelevasta ja älykkäästä jäte- ja kierrätysratkaisusta, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen elämäntapaan. Joseph Joseph ei ole enää vain tae ensiluokkaisesta muotoilusta ja laadusta, vaan myös mahdollisuus muuttaa elämäntyyliäsi.

Additional parameters

Category: Keittiön raastimet
Weight: 0.13 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotetyyppi: Keittiötarvikkeet
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Výrobce prémiového kulinářského náčiní, doplňků pro stolování i do koupelny
✓ Výjimečně praktické a funkční produkty
Hravý barevný design
Komplexní a inteligentní řešení v oblasti úklidu

109143

Od roku 2003 přináší společnost Joseph Joseph na trh praktické, funkční, a hravé pomocníky do kuchyně a domácnosti, které dělají radost i zpříjemňují každodenní život. Cílem značky je neustálé zdokonalování a prémiová kvalita. V pestré nabídce naleznete špičkové kulinářské náčiní, vybavení pro stolování, doplňky do koupelny a mnoho dalších báječných nezbytností.

Pod značkou jsou podepsáni bratři Richard a Anthony Josephovi, kteří se rozhodli přenést své zkušenosti z oblasti produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu výrobky, z nichž každý je výsledkem precizního vývoje. Joseph Joseph produkty tak vždy zaujmou nejen svým hravým barevným designem, ale i vynikající praktičností, kterou si zamilujete od prvního použití. Jednou ze specialit značky jsou také chytré prémiové produkty pro segment úklidu. Díky tomu si můžete dopřát například komplexní inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která je dnes základem moderního stylu života.