Zwilling-paistiveitsi PROFESSIONAL "S" 20 cm

Code: ZW31020201
Brand: ZWILLING
€115 –13 %
Zwilling-paistiveitsi PROFESSIONAL "S" 20 cm
€115 –13 % €99,99
Varastossa (2 pcs)

Lihaveitsi PROFESSIONAL "S " on ohut veitsi, jossa on tukeva, 20 cm pitkä terä ja hieno terävyys. Se soveltuu kaikenlaisen lihan valmistukseen ja paistien leikkaamiseen.

Detailed information

Product detailed description

Lihaveitsi PROFESSIONAL "S " on ohut veitsi, jossa on tukeva, 20 cm pitkä terä ja hieno terävyys. Se soveltuu kaikenlaisen lihan valmistukseen ja paistien leikkaamiseen.

Sarja PROFESSIONAL "S"

 • Laatuveitsien klassikko
 • Ergonominen synteettinen kahva perinteisessä muotoilussa, jossa on kolme niittiä
 • Mesenaatti Standardi
 • Sujuva siirtyminen suojuksen ja kahvan välillä
 • ZWILLING J. varten valmistettu erikoisteräs. A. Henckels
 • FRIODUR®-terä, pakkasenkovetettu
 • SIGMAFORGE®-veitsi - taottu yhdestä kappaleesta
 • Kovuus noin 57 HRC Rockwellin asteikolla
 • Käsin hionta
 • Laser-terän ohjaus
 • Elinikäinen takuu terän valmistusvirheiden varalta
 • Veitset voidaan pestä astianpesukoneessa - käsinpesu on kuitenkin suositeltavaa

PROFESSIONAL "S"-sarjan veitset ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja perusteellisesta ammattitaidostaan, optimaalisesta painojakaumastaan ja turvallisesta käytöstään. Nämä klassiset veitset ovat kolmen nastan muotoisia, ja niiden terävyys on korkea ja kestävä erikoisteräksen käytön ja tarkan käsin teroituksen ansiosta. Ammattikokit ympäri maailmaa luottavat niihin, kokeile itse! Ensimmäisen käyttökerran jälkeen et halua vaihtaa.

Käytetyt tekniikat ja materiaalit

Veitsien valmistuksessa käytettiin erityistä korkealaatuista terästä, jossa oli optimaalinen määrä kromia ja hiiltä ja joka valmistettiin erityisvaatimusten mukaisesti yksinomaan ZWILLING J:tä varten. A. Henckels. Rockwellin kovuus on noin 57 HRC, ja tämä teräs on joustava, sillä on hyvä alkuleikkausteho, pitkä terän käyttöikä ja täydellinen korroosionkestävyys. Tästä erikoisteräksestä valmistetut veitset on myös helppo teroittaa. Vahvistus oikeasta "reseptistä" sen valmistukseen on se, että siitä on valmistettu jo yli 100 miljoonaa veistä muuttamatta teräksen koostumusta.

Teräksen ominaisuuksia parannetaan edelleen veitsentuotantoa varten erityisellä patentoidulla FRIODUR®-karkaisumenetelmällä, jossa teräs jäädytetään -70 °C:een yli 1000 °C:n lämpötilaan kuumennetun ja karkaistun teräksen jälkeen ja kuumennetaan sen jälkeen vielä kahdesti noin 250 °C:n lämpötilaan. Tuloksena syntyvä molekyylirakenne lisää merkittävästi veitsen kovuutta, sitkeyttä ja korroosionkestävyyttä.

Terä on taottu yhdestä teräksestä SIGMAFORGE®-menetelmällä, joka parantaa teräksen ominaisuuksia. Näin taotut terät ovat rakenteeltaan tiiviimpiä ja homogeenisempia, mikä takaa paremman lujuuden, sitkeyden ja tylsistymisen kestävyyden.

Vakaa terä ja terän täydellinen geometria takaavat poikkeuksellisen leikkuutehon ja tarkan hallinnan leikkauksessa. Teräväkulma takaa entistä paremman terävyyden, mikä tekee viipaloimisesta miellyttävämpää. Kiilamaisen leikkauksen ansiosta veitsi tunkeutuu ruokaan vaivattomasti. Telineen muoto auttaa käyttämään veistä intuitiivisesti helppoon ja tarkkaan leikkaamiseen.

Standard-suojus on integroitu osaksi terää yhdeksi teräskappaleeksi. Varmistaa painon oikean jakautumisen, suojaa sormia liukastumasta terään ja takaa veitsen tarkan hallinnan.

Ergonominen kahva on valmistettu kestävästä synteettisestä materiaalista, joka on särkymätön, iskunkestävä tai kestää elintarvikehappoja. Se on astianpesukoneen kestävä. Varret on kiinnitetty varteen kolmella niitillä. Yksittäisten osien täydellinen liittäminen toisiinsa estää saostumien ja bakteerien muodostumisen, joten veitset täyttävät tiukat hygieniavaatimukset.

Veitsen huolto ZWILLING

Muovikahvaiset veitset voidaan pestä astianpesukoneessa, mutta käsinpesu on suositeltavaa, koska se on veitselle hellävaraisempaa. Jos peset veitset mieluummin astianpesukoneessa, muista, että korkealaatuiset veitset voivat vahingoittua, jos ne joutuvat kosketuksiin muiden ruokailuvälineiden, kattiloiden tai pannujen kanssa pesuprosessin aikana. Kun astioita laitetaan astianpesukoneeseen, on siis ehdottomasti tarkistettava, etteivät terät pääse koskettamaan muita esineitä. Valmistaja suosittelee myös säästöohjelmaa, jonka enimmäislämpötila on 55 °C, astianpesukoneen mahdollista käyttöä varten.

Veitsen teroitus ZWILLING

Jokainen veitsi on aika ajoin teroitettava. PROFESSIONAL "S" -sarjan veitsien teroittamiseen voimme suositella kaikkia teroittimia ja teroituskiviä ZWILLING, jotka löydät tarjouksestamme, tai voit käyttää myös teroituskiviä. Tarjoamme myös alkuperäisen teroituksen suoraan valmistajalla - voimme järjestää veitsen lähettämisen osoitteeseen ZWILLING J. A. Henckels Saksassa. Tarvittaessa voimme myös suositella Prahassa toimivaa ZWILLING -merkkistä veitsien teroittamiseen perehtynyttä ruokailuvälinealan yritystä, jolla on kokemusta veitsien teroittamisesta.

Additional parameters

Category: Teurastusveitset
Weight: 0.24 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: ZWILLING PROFESSIONAL "S"
Koko: 20 cm
Tuotetyyppi: Yleisveitsi
Terän pituus: 20 cm
Tuotetiedot: Soveltuu asianpesukoneeseen
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.